GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Dumlupınar Anadolu Lisesi

Dumlupınar kültürel miraslarımızı canlandırıyor!

Dumlupınar Anadolu Lisesi öğrencileri eTwining projesi olan "we are realising our cultural heritage" adlı projesi kapsamında geçmișin izlerini ve tarihini canlandırmak için Gaziantep Arkeoloji Müzesine gezi düzenlediler ve gezi fotoğraflarını Web2.0 araçlarını kullanarak video haline getirdiler.

GAZİANTEP-Șahinbey, Dumlupınar Anadolu Lisesi öğrencileri eTwining projesi olan "we are realising our cultural heritage" adlı projesi kapsamında geçmișin izlerini ve tarihini canlandırmak için Gaziantep Arkeoloji Müzesine 02.04.2019 tarihinde gezi düzenlediler ve gezi fotoğraflarını Web2.0 araçlarını kullanarak video haline getirdiler. Projeden sorumlu Fatma Sönmez koordinatörlüğünde yapılan müze ziyaretinde öğrenciler hem geçmișin izlerini yerinde gördüler hem de kültürel değerlerimizin ve tarihimizin farkına vardılar. Öğrenciler gezi fotoğraflarını Web2.0 araçlarını kullanarak video haline getirerek teknoloji kullanımlarını geliștirdiler.
Yayın: 21.04.2019 - Güncelleme: 21.04.2019 23:53 - Görüntülenme: 462